Menukaart

Voorgerechten

  • Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas en rucola
  • Zacht gerookte zalm met toast
  • Kaaskroketten
  • Garnaalkroketten
  • Duo van kaas en garnaalkroket
  • Tomaat met buffelmozzarella
  • Bordje Pata Negra

Salades

  • Vegetarische maaltijdsla
  • Slaatje met spek, appel en broodkorstjes
  • Slaatje geitenkaas en spek
  • Lauw slaatje met kippenreepjes
  • Salade Niçoise (tonijn uit blik)
  • Salade met scampi
  • Tomaat garnaal met frietjes

Pasta’s

  • Spaghetti bolognaise
  • Vegetarische lasagna
  • Tagliatelle met gerookte zalm en bieslookroom
  • Tagliatelle met kip en zachte currysaus

Vleesgerechten

  • Ierse Tache Noire Hereford (+/- 200gr)
  • Ierse Tache Noire Hereford (+/- 300gr)
  • Ierse zesrib Hereford (+/- 350gr)
  • Ierse entrecôte Hereford (+/- 350gr)
  • Schotse Filet Pur (+/- 250gr)
  • Paarden Filet Pur met witloofslaatje (+/- 250gr)
  • Ierse Rundskroon (+/- 800gr) 1 pers / 2 pers
  • Kipfilet
  • Ribbekes “De Lindekes”
  • Steak Tartare (koude bereiding)
  • Stoofvlees
  • Koninginnehapje met z’n bladerdeeg

* Keuze uit verse frietjes, kroketten, puree of aardappel in de schil
* Indien gewenst geserveerd met een gemengd slaatje

Visgerechten

  • Gegratineerd vispannetje
  • Scampi met look of zachte curry (10 stuks)
  • Zeetong Meunière
  • Voor andere visgerechten vraag naar onze suggesties

* Keuze uit verse frietjes, kroketten, puree of aardappel in de schil

Kindergerechtjes (tot 12 jaar)

  • Gebakken kippenreepjes met appelmoes
  • Fishsticks
  • Ribbekes
  • Spaghetti bolognaise
  • Curryworst met frietjes

Supplementen

  • Peperroom of champignonroom
  • Verse Béarnaise of Provençaalse saus
  • Witloofslaatje
  • Warme groentjes (seizoen)
  • Gebakken Champignons
  • Mayonaise of Verse tartaar
  • Kruidenboter

Desserten

  • Crème brûlée
  • Rijstpap met bruine suiker
  • Chocolademousse
  • Tiramisu
  • Warm appeltaartje met vanille-ijs en slagroom
  • Coupe Vanille of Coupe Mokka
  • Coupe Dame blanche
  • Coupe Napoleon (Den Ouden Advocaat)
  • Café Glacé
  • Kinderijsje
  • Supplement verse slagroom

Pannenkoeken (van 14u tot 17u)

  • Met suiker of siroop
  • Met roomijs en warme chocoladesaus
  • Normandische Pannenkoeken

Wenst u te reserveren?

Reservatie (enkel telefonisch) is aangeraden op het nummer 03 830 25 35
In de weekends en hoogdagen werken wij met 2 sessies: een vroeg diner tot 19u30 en een avonddiner vanaf 19u30.

Goed om te weten

 

  • Onze keuken is alle dagen open tot 21u30
  • Reservaties vervallen na 30 minuten
  • Bij grote drukte vragen wij u vriendelijk rekening te houden met iets langere wachttijden
  • Groepen vanaf 10 personen worden vriendelijk verzocht een keuze te maken uit 4 voor- en/of hoofdgerechten
  • Omwille van ons kassasysteem geven wij één rekening per tafel
  • Bij elke betaling hoort een “Geldig BTW ticket”