Menukaart
Voorgerechten
- Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas en rucola
- Zacht gerookte zalm met toast
- Kaaskroketten
- Garnaalkroketten
- Duo van kaas en garnaalkroket
- Tomaat met buffelmozzarella
- Bordje Pata Negra
Salades
- Vegetarische maaltijdsla
- Slaatje met spek, appel en broodkorstjes
- Slaatje geitenkaas en spek
- Lauw slaatje met kippenreepjes
- Salade Niçoise (tonijn uit blik)
- Salade met scampi
- Tomaat garnaal met frietjes
Pasta’s
- Spaghetti bolognaise
- Vegetarische lasagna
- Tagliatelle met gerookte zalm en bieslookroom
- Tagliatelle met kip en zachte currysaus
Vleesgerechten
- Ierse Tache Noire Hereford (+/- 200gr)
- Ierse Tache Noire Hereford (+/- 300gr)
- Ierse zesrib Hereford (+/- 350gr)
- Ierse entrecôte Hereford (+/- 350gr)
- Schotse Filet Pur (+/- 250gr)
- Paarden Filet Pur met witloofslaatje (+/- 250gr)
- Ierse Rundskroon (+/- 800gr) 1 pers / 2 pers
- Kipfilet
- Ribbekes “De Lindekes”
- Steak Tartare (koude bereiding)
- Stoofvlees
- Koninginnehapje met z’n bladerdeeg
* Keuze uit verse frietjes, kroketten, puree of aardappel in de schil
* Indien gewenst geserveerd met een gemengd slaatje
Visgerechten
- Gegratineerd vispannetje
- Scampi met look of zachte curry (10 stuks)
- Zeetong Meunière
- Voor andere visgerechten vraag naar onze suggesties
* Keuze uit verse frietjes, kroketten, puree of aardappel in de schil
Kindergerechtjes (tot 12 jaar)
- Gebakken kippenreepjes met appelmoes
- Fishsticks
- Ribbekes
- Spaghetti bolognaise
- Curryworst met frietjes
Supplementen
- Peperroom of champignonroom
- Verse Béarnaise of Provençaalse saus
- Witloofslaatje
- Warme groentjes (seizoen)
- Gebakken Champignons
- Mayonaise of Verse tartaar
- Kruidenboter
Desserten
- Crème brûlée
- Rijstpap met bruine suiker
- Chocolademousse
- Tiramisu
- Warm appeltaartje met vanille-ijs en slagroom
- Coupe Vanille of Coupe Mokka
- Coupe Dame blanche
- Coupe Napoleon (Den Ouden Advocaat)
- Café Glacé
- Kinderijsje
- Supplement verse slagroom
Pannenkoeken (van 14u tot 17u)
- Met suiker of siroop
- Met roomijs en warme chocoladesaus
- Normandische Pannenkoeken
Wenst u te reserveren?
Reservatie (enkel telefonisch) is aangeraden op het nummer 03 830 25 35
In de weekends en hoogdagen werken wij met 2 sessies: een vroeg diner tot 19u30 en een avonddiner vanaf 19u30.
Goed om te weten
- Onze keuken is alle dagen open tot 21u30
- Reservaties vervallen na 30 minuten
- Bij grote drukte vragen wij u vriendelijk rekening te houden met iets langere wachttijden
- Groepen vanaf 10 personen worden vriendelijk verzocht een keuze te maken uit 4 voor- en/of hoofdgerechten
- Omwille van ons kassasysteem geven wij één rekening per tafel
- Bij elke betaling hoort een “Geldig BTW ticket”